Tillbyggnad på hotellet i Kalmar.

Det drar ihop sig mot nyöppningen av vårt hotell i Kalmar. Några små saker är kvar och i helgen fick vi tillbyggnaden klar. Det är ett ganska stort burspråk där man kan sitta och titta ut över sundet. Behöver du någon som kan fixa tillbyggnad i Kalmar, hansabygg.se. Förhoppningsvis kommer det som är kvar att gå i lås och vi kan öppna till den stora semestermånaden juli. Vi kommer sedan ha öppet året runt och det är redan flera konferenser bokade.

Det kommer bli ett annat utbud även vad gäller råvarorna till restaurangen. Vi kommer att handla med ekologiska och lokalt odlade saker, så långt det är möjligt. Olika säsonger kommer att få olika menyer. Det enda som kommer att vara samma genom alla fyra årstiderna är en dessert som vi vill bli kända för. Vad det är vill vi inte avslöja riktigt ännu men den har anknytning till Kalmar. Den kommer bäst att avnjutas i lobbyn där även tillbyggnaden finns. Visst är det spännande?

Ute kommer vi att göra en del arbeten men vi försöker vänta tills hösten med dem för att det inte ska störa. Vem vill sitta i en trädgård och avnjuta en drink eller kaffe och bulle under tiden dammet yr och det är någon som för oväsen. Det är vackert och lummigt där nu så det får bli i höst.

Bookmark the permalink.