Bokföring görs i Örnsköldsvik för hotellet i Kalmar.

Ibland behöver man lämna ifrån sig uppgifter om man vill kunna koncentrera sig på det man är bäst på. I mitt fall hinner jag inte längre med bokföringen. Jag har en gammal kompis som arbetar med bokföring i Örnsköldsvik, och jag tycker det är en god idé att lämna över det ansvaret till henne. Hon har dragit ner på takten efter att hon sålt sin firma men har ändå lovat att hjälpa mig eftersom vi är gamla vänner. Jag är mycket tacksam över detta. Klicka på länken om du vill veta mer om bokföring i Örnsköldsvik, maritasbokforing.se.

Hotellet går bra men det börjar bli väldigt mycket siffror att hålla ordning på och jag behöver lägga mer tid på annat. Kvällarna har blivit senare och senare på grund av all bokföring. Nästa helg ska jag åka upp till Örnsköldsvik med alla papper. Jag tar nog tåget för att kunna vila lite samtidigt. Det är ju trots allt en bit att åka. Det blir inte att stanna över där utan jag tar nattåget tillbaka. Det är som sagt bråda dagar på hotellet och jag kan inte vara borta så länge.

 

Bookmark the permalink.