Hyra DJ från Stockholm för invigningen.

Snart är det dags för nyinvigningen av hotellet. Vi har ordnat med massor med mat och mingeldrinkar. Till detta måste man ju också ha lite trevlig underhållning. För några år sedan var vi i Stockholm och lyssnade/tittade på en duktig dj och nu har vi bokat honom till hotellet. Vi törs lova att det blir en härlig och minnesvärd kväll! Behöver du också boka en DJ i Stockholm, meranoje.com.

Förutom en DJ så har vi också anlitat några trevliga underhållare. De ska få fart på snacket bland våra mingelgäster och se till att de skrattar och får en trevlig kväll. Några av dem är faktiskt lite halvkända från tv. Folk brukar uppskatta sån’t så det blir nog kanonbra! Enligt alla prognoser vi kikat på så ska solen skina denna dag. Eftersom vi har tänkt att servera skaldjur och småplock hoppas vi kunna erbjuda gästerna detta utomhus. En sådan vacker utsikt får inte gå till spillo i onödan. Hoppas vår DJ från Stockholm uppskattar att vi har gjort en anläggning både inne och ute. Då har man både livrem och hängslen om det skulle börja regna.

Dagen efter invigningen tänkte vi ha en brunch och då kommer vår dj också vara närvarande en stund. Inte med samma intensitet som under kvällen. Det kommer nämligen spelas lite olika gamla låtar och även en tävling på detta. Det kan vara lättsamt nog för de sov sovit över och varit uppe sent.

 

Bookmark the permalink.