Uterum på hotellet blir som nytt.

Hotellet har et gammalt uterum som vi nu beslutat att göra något åt. Det skulle bli jättefint med lite målning och fönsterputs! Det har stått i många år med en massa skräp i. Möjligheterna är många om vad detta uterum kan användas till. Vi har fått förslag på att sätta in en badtunna där, andra tycker att det skulle vara fint att odla örter som vi kan använda i restaurangen och så kan det bara vara som det är med massa kuddar och gardiner. Klicka gärna på länken om du vill ha mer information om uterum, halle.se. De moderna har ett lite annorlunda utseende än de äldre men fyller samma funktion. De moderna är också bättre isolerade.

Kanske skulle vi ta och utlysa en tävling för att se lite andra tankar om uterummet? Jag tror att det finns en hel del fantasi hos våra anställda. Det är också roligt om de får känna sig delaktig. Den som vinner får en liten skylt uppsatt på huset, så alla vet vem som hittat på designen ;-). En liten ceremoni kommer det också att bli så klart och vinnaren kan då få klippa ett sidenband på uterummet. Det var faktiskt en alldeles utmärkt ide som jag tror att vi bestämmer oss för på stört!

 

 

Bookmark the permalink.