Tandvård i Göteborg och fullbokat på hotellet!

Det är inte alltid det blir som man tänkt sig. Hotellet har fullt med gäster och det finns hur mycket som helst att göra just nu i semestertider. Vad händer då? Jo, jag får värk i en tand! Jag har tidigare fixat min tandvård i Göteborg och det har aldrig varit några konstigheter med mina tänder. Nu formligen illvärker det och jag vet inte var jag ska ringa? Det är klart att man kan få tandvård här också men när man haft en tandläkare under lång tid, känns det lite konstigt att bara sätta fingret på ett namn bland alla tandläkare. Kanske ska jag ringa min förra och fråga om han har något tips? Här hittar du tandvård i Göteborg, kentnyman.se.

Det är svårt när man har flyttat och ska välja nya ställen att gå till. Jag är lite av en vanemänniska också. Typiskt nog har det varit en sådan där sak som jag tänkt att jag ska ordna redan när jag flyttade hit från Göteborg. Tiden går och det är inte förrän man verkligen behöver som det är så dags! Jag tror iallafall att jag ringer min förra tandläkare och frågar om han har en kollega här att rekommendera. Våra gäster ska inte behöva och se mitt lidande leende och snart svullnar det säkert.

Vädret lämnar lite i övrigt att önska men vi har ändå fullbokat sedan lång tid tillbaka. Gästerna spenderar mycket tid på shopping istället för på stranden. Huvudsaken är att de mår bra! Nu ska jag ta tag i min tandvärk!

 

Bookmark the permalink.