Byggfirma från Söderköping hjälper till med hotellets vind.

Det har länge funnits lite tankar och planer på att göra om vinden på hotellet. Den har mest stått som förvaringsutrymme för massa skräp och saker som aldrig kommer att användas. Efter att ha tillbringat några veckor med att tömma vinden från allt har vi nu bestämt oss för att ta in en byggfirma som ska hjälpa oss att snickra ihop inredningen och byta alla fönster. Jag har en bekant i Söderköping som rekommenderade dem när jag pratade om vår vind. Det kommer att bli två stora konferensrum där. Vi har tänkt oss att det ska bli ljust, luftigt och inte så stelt som det ibland kan bli i sådana utrymmen. Klicka på länken om du vill veta mer om byggfirma i Söderköping, s-bygg.se.

Vi kommer att ta in lite andra firmor som ska hjälpa till med lite andra saker som till exempel el-installationer. Dessa kommer inte från Söderköping utan de bokar vi lokala firmor. Troligen vill vi ha tillgång till toalett och vatten även på vinden och då behövs en VVS-firma. Byggfirman har vi iallafall bokat in så allt är klart. Själva måste vi se till att färgval och möbler kommer att passa in. Jag har en kompis som jobbar i en tapetaffär så jag tänkte be henne komma hit och ta med lite förslag. Det är så mycket lättare när man kan se det på plats.

 

Bookmark the permalink.