Reklambyrå i Kalmar fixar hotellets marknadsföring.

Alla företag bör väl ha lite bra reklam, även vi på hotellet. Hittills har vi inte gjort så mycket väsen av oss och det har varit många som kommit åter och rekommenderat andra och så vidare. Nu har vi byggt ut och har fler rum och därmed kan vi tand om fler gäster. Det är med andra ord dags för oss att leta upp en reklambyrå i Kalmar, som kan hjälpa oss att göra oss lite mer kända ute i landet. Vi hade tänkt oss att investera lite tid och pengar på att göra om vår hemsida samtidigt. Jag vågar påstå att jag är en rätt bra fotograf så bilderna på rummen och hotellet har jag tänkt att ta själv. Klicka gärna på länken om du behöver hitta en reklambyrå i Kalmar, oreklam.se. Det kommer att bli en del annonser och en stor skylt ute vid vägen.

Eftersom vi ändå valt att göra om och fräscha upp det mesta på hotellet i Kalmar, tänkte vi även passa på att ge vår personal lite nya kläder att arbeta i. Reklambyrån som vi ska anlita kan även hjälpa till med flaggor och det ska vi ha några framför hotellet. Den svenska flaggan så klart men även en egen med hotellets symbol. Ska vi göra något, ska det göras ordentligt tycker vi! Att göra något halvdant känns inte som någon större mening. Vi kommer satsa stort på att göra vårt hotell det bästa i Kalmar eller varför inte det bästa i hela södra Sverige!

 

Bookmark the permalink.