Från industrimark till hotell!

Många av våra gäster undrar över hotellets historia och vad som funnits här tidigare. Svaret är ganska enkelt! Innan hotellet byggdes fanns det bara industrimark här. Själva vet vi inga detaljer om just denna tid men hotellet har funnits här ett bra tag. Följ gärna länken om du veta mer om industrimark, etablerailjungby.se.

Industrimark

De tidigare ägarna köpte marken och byggde hotellet när de var väldigt unga. De drev det sedan som sitt livsprojekt i femtio år! Inga övriga byggnader eller industrier uppfördes runt om och idag är det enbart natursköna omgivningar. Hotellets mark har med tiden omvandlats till en lummig park med bersåer och lusthus nära sundet, vilket vi är mycket stolta och glada ägare till idag. Det finns några riktigt stora, vackra och gamla träd i området också. Vi förbättrar ständigt alla byggnader och håller ordning i vår park. Då vi tog över hotellet, var själva byggnaderna i ganska dåligt skick. Det äldre paret hade försökt hålla det så bra de kunde, men faktum är att det behövdes mer än bara kärlek för att få det i fint skick igen.

Några kilometer härifrån finns det industrimark som det kommer att byggas på inom snar framtid. Det är bra även för hotellet eftersom det bidrar till kommunen och vi får förhoppningsvis fler gäster till oss. Omgivningarna runt hotellet skärmar av och man tror inte att samhället ligger så nära som det faktiskt gör. Vi ser fram emot att få ett köpcenter i närheten eftersom flera av våra gäster tycker att det är avkopplande att få strosa runt i butikerna på sin semester. Det finns redan stigar genom parken och skogsområdet för de som inte vill ta bilen.

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.