Aluminium i hotellets kök?

Efter många om och men har vi beslutat att byta ut vitvarorna och en del detaljer i hotellets restaurangkök. Vi står i valet och kvalet om vi ska välja aluminium som varit populärt ett tag eller klassiskt vitt. Visst är det snyggt med aluminium men ganska opraktiskt i ett hotellkök. Det blir mycket kladd och vi vill ju inte gärna göra det svårare för vår städpersonal. Inte spelar det någon roll hur fint något är om det ständigt ser solkigt ut! Troligen blir det vitt men det är inte riktigt bestämt. Vi har nämligen en bekant som säger att det finns vitvaror med aluminium idag som inte blir så lätt smutsiga.  Det är lika bra att kolla upp det innan så man inte sitter där och ångrar sig när allt redan är inköpt. Vem vet, det kan till och med dyka upp ett tredje alternativ? Klicka på länken om du vill veta mer om aluminium, profilgruppen.se. Där står det mesta som finns är värt att veta om aluminium.

Vi ska bege oss in till stan och titta in i några butiker som säljer vitvaror, för att se och känna lite mer. Allt är ju inte som det ser ut att vara när man tittar i en katalog. Trots allt är det mycket pengar vi kommer att lägga ut. Då måste allt bli toppen! Våra kockar och övrig personal måste trivas och det ska vara funktionellt!

Bookmark the permalink.