Badrumsrenovering fixas av grabbar från Karlstad!

Att fixa i ordning badrummen var nästa punkt på vår renoveringslista. Det kommer några killar från Karlstad och hjälper oss med detta. Anledningen till att vi inte ber ett lokalt företag komma och fixa badrumsrenoveringen, är att vi känner de här killarna från innan och de har hjälp oss förr. Dessutom var de lite sugna på att komma bort från Karlstad ett tag eftersom de jobbar där jämt annars. Givetvis kommer de att stanna hos oss på hotellet. Det ska bli kul att se  dem igen!

Vi har tänkt att göra alla badrummen olika och det blir olika tema. Det finns redan ett tema i varje rum som hör till och badrummen kommer följa detta. Vissa blir lite galna, en del väldigt klassiska och så har vi några som tillhör de romantiska rummen. Bröllopspar får det lite extra fint och mysigt tänkte vi. Det kommer vara dubbelt bubbelbadkar och lite extra allt i dessa rum. Minimalisten kan också bli nöjd eftersom vi har ett rum av enklaste sort men det ska man inte låta sig luras av. I detta rum är allt mycket påkostat! Följ gärna den här länken om du behöver badrumsrenovering i Karlstad, byggchristian.se.

Vi räknar med att badrumsrenoveringen kommer att ta några veckor och hoppas att våra andra gäster ska ha överseende med detta. Tyvärr kommer det att väsnas en del men inte på mornarna och kvällarna. När de ändå är nere ska de få fixa vårt privata badrum också men det är en annan historia.

 

Bookmark the permalink.