Bröllop i Värmland för en av de anställda på hotellet.

Nu har Erika bestämt sig för hur deras bröllop ska vara och framför allt var de ska gifta sig. Det blev Värmland! Erika har jobbat hos oss på hotellet som kallskänka i flera år och vi hade hoppats att hon ville gifta sig här. Vi är lika glada även om det blev Värmland eftersom vi är bjudna dit! Vem vill inte komma bort och bo på en vacker herrgård och se ett fantastiskt bröllopspar? Klicka gärna på länken om du vill veta lite mer om bröllop i Värmland, domle.se. Jag ser mycket fram emot att hjälpa Erika med alla bestyr och som gåva tänkte vi ge dem en helg i vår bröllopssvit med full service. Det kanske känns lite konstigt att tillbringa en helg på sin arbetsplats men Erika tycker att det är trevligt att vara nära sina kollegor även på fritiden. Vi ska skämma bort dem så att de inte kommer att fundera så mycket på det.

Erika är född i Värmland och det var största skälet till att ha bröllopet där. Hon säger att det är så vackert och det för tankarna till det riktigt svenska i Sverige. Själv har jag bara varit där en gång och firat midsommar, när jag var barn. Brudgummen är från vår stad och han träffade Erika på en utlandsresa. De blev störtkära och hon flyttade ner och började jobba hos oss. Vi känner oss hedrade att få vara med på deras bröllop!

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *