Köpa ny släpvagn till hotellet.

Det kan vara mycket bra att ha en släpvagn tillgänglig när man äger ett hotell. Vi måste frakta mycket saker ganska ofta och bara en sådan sak som återvinningen! Det blir mängder med glas, metall, papper och andra förpackningar. Vår vaktmästare är tvungen att ha en släpvagn till många jobb han gör i parken. Vi tror det blir en bra investering och vi är säkra på att den kommer vara användbar. Det är heller inga stora summor det handlar om. En del kanske tycker att vi ska hyra släp när vi behöver ha ett istället. Den tanken är god men vi behöver det så ofta. Tanken på att stå där i behov av ett släp och att det inte finns något ledigt, känns inte bra när man har ett företag som vårt. Annars finns det ypperligt bra företag som hyr ut olika sorters släpvagnar. Följ gärna länken om du vill ha mer information eller hyra släpvagn, midtrailer.se.

Vi har så klart haft släpvagn innan men den är totalt obrukbar idag. Den skulle inte ens gå igenom besiktningen. Det blir att köra till Stena metallåtervinning med den. Då kanske man får några kronor också. Ett tag hade vi även planer på att skaffa en större skåpbil men det kändes mycket krångligare och mycket dyrare! Nej, imorgon är det vi som åker runt och kollar på lite olika sorter och förhoppningsvis har vi med oss en släpvagn hem i morgon eftermiddag.

 

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *