Lastbilar framför vårt hotell!

Det låter kanske lite märkligt men tre stora och tjusiga lastbilar är nu parkerade framför vårt hotell. Chaufförerna har stannat här över natten och sitter nu och äter frukost. De är på väg till en stor utställning i Europa med sina lastbilar. Sällan har jag sett så blanka, putsade och riktigt gnistrande tunga fordon! Det är motivlack och krom överallt. Våra övriga gäster kan inte låta bli att beundra dessa skönheter. Det är en stor show och det kommer finnas några hundra på plats, för att tävla om olika titlar. Vi hade gärna varit där och sett detta men vi får nöja oss med att titta på dessa så länge. Jag har aldrig funderat så mycket på att det gick att ställa ut den här typen av fordon. Lastbilar är för mig något som används i ofta ganska smutsiga eller dammiga miljöer. Jag tyckte detta var kul och vi kommer nog att åka på någon show nu när man fått upp ögonen för detta. Klicka på länken om du vill veta lite mer om just lastbilar, beglast.com. Jag fick faktiskt provsitta en av dem igår och det var riktigt roligt! Det har jag aldrig gjort tidigare och jag blev imponerad över hur fin, rent och snyggt det var uppe i hytten. Det fanns allt man behövde till och med en säng. De hade inte behövt sova på vårt hotell men de vill sova i riktiga sängar när de nu var på semester med sina bilar.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *