Skräddarsydda kostymer till herrarna på hotellet…

Våra manliga medarbetare är inbjudna till en av personalens årliga herr middagar och nu har de beslutat sig för att skaffa skräddarsydda kostymer. Det var ett beslut de tog gemensamt och givetvis var det inte bara för denna tillställning. Åtminstone en gång i livet kunde man äga något skräddarsytt hörde jag några av grabbarna säga. Om man tycker detta låter intressant kan man klicka på länken: skräddarsydda kostymer, pelote.se. Det här med herrmiddagar en gång o året, var något de kom på efter att vi tjejer varit ute en kväll för fem år sedan. De fick då inte hänga med eftersom vi skulle gå på Ladies night, en show där bara kvinnor är i publiken, och bara män på scenen. Det var alltså en liten hämnd på oss kan man säga. Vi tjejer i personalen tar det med ro och är inte avundsjuka. Det är nog snaare så att vi fnissar lite åt det hela. Tänk om de haft samma engagemang i jobbet som de har för denna tillställning! 😉 De är verkligen dedikerade måste jag säga. Att de nu ska låta sy upp skräddarsydda kostymer tycker jag är en bra ide. Dessa kommer säkert till användning fler gånger, så länge de väljer ett klassiskt snitt. Jag vet att en av dem är lite tokig i sitt sätt att klä sig och hotellets klädsel vill han gärna snitsa till lite extra innan han vill ha på sig den. Det är ju en del av hans charm och han är alltid exceptionellt trevlig mot våra gäster och därför mycket omtyckt.

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *