Ny vinkyl i hotellköket!

Som vi gått och gnällt över det dåliga vädret! Nu har vi väl fått så det räcker. Det är stundtals över 30 grader i vissa av våra lokaler som ännu inte fått ac installerat. Nu börjar det känns akut och jag ska be en firma komma och fixa det så fort det bara går. Vi har köpt in en stor vinkyl också. Det går åt mycket rosé och vita viner som ska vara kalla nu i värmen. Just idag känns det så där klibbigt och varmt att jag själv önskar att jag kunde krypa in i vinkylen en stund ;-). Följ gärna denna länk om du är intresserad av en vinkyl, spisabutiken.se. De har flera olika modeller att välja på. Även om du inte har så många flaskor som vi är det en god ide att skaffa en mindre modell.

I källaren har hittat en äldre vinkällare då vi rensade boet massa skräp. Den är inte stor och den är ganska full av små kryp och damm ännu men vi har tänkt att städa ur och använda denna också. Framför allt till de lite finare vinerna som ska lagras. Det var nog många år sedan den användes men vi hittade faktiskt en gammal dammig flaska där. Tyvärr var det inget värde i den och troligen var det inte så gott heller men vi har ramat in den i en liten hylla med belysning eftersom den var väldigt dekorativ.

Bookmark the permalink.