Bilverkstad blev vår räddning i Växjö, på väg hem efter hotellkonferensen.

Vi var på väg hem från en hotellkonferens i Göteborg när bilen började bete sig konstigt straxt utanför Växjö. Det var inte annat att göra än att ringa efter någon som kunde hjälpa oss till en bilverkstad. Att få tag i bärning var inga problem och egentligen hade vi väl kunnat försöka köra, men vi ville inte riskera att bilen stannade på något riktigt olämpligt ställe. Grabbarna på bilverkstaden trodde inte att felet var så allvarligt och en trodde sig veta vad det var. De tyckte vi skulle gå och äta en bit mat inne i Växjö medan vi väntade på att de kollade bilen. Sagt och gjort! Vi fick skjuts och hamnade mitt i centrum. Om du har strul med din bil någon gång, kan det vara bra att veta att det finns en bilverkstad i Växjö, rottnemotorverkstad.se.

Vi hamnade till sist på ett ställe där vi beställde en riktigt god pasta med skaldjur. Det är tur att det händer lite oförutsedda saker ibland så man får se lite annat än hotellet där hemma. Just idag hade vi tur eftersom det finns extra personal på plats, då vi varit på konferens. Nu hade vi tillfälle att sitta i lugn och ro och reflektera över vad som sagts. Det gäller att ta vara på de små tillfällena! Vi ringde till personalen och berättade att vi fått hjälp av en bilverkstad och nu befann oss i Växjö, men de tycktes inte sakna oss så mycket. De skrattade och sa att vi skulle ta det lugnt, hotellet fungerade fint ändå!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *