Golfpaket i Kalmar för alla på hotellet!

Hotellet har fått erbjudande om att några anställda ska få reducerat pris på en golfresa, inte i Kalmar utan en bit ifrån nämligen på Irland. Här kan du hitta golfpaket i Kalmar, adgolf.se. Dublin är huvudstaden i republiken Irland, och det är en kosmopolitisk, livlig stad, som bokstavligen vibrerar av energi och spänning. Ja, vi fick en beskrivning av staden också och den fortsätter:

Det bästa med denna stad är att om du vill ha det något tystare, räcker det med en halvtimmes bilfärd utanför centrum för att finna bergsvandringar, herrgårdar och trädgårdar och fiskelägen. Staden är ett stort centrum för kultur och du kommer att få svårt att välja med alla fina museer, konstgallerier och teatrar. Dublin är också hem för en stor litterär tradition: dess infödda söner omfattar Shaw, Yeats, Wilde och Beckett. Du kan inte tala om Dublin utan att nämna arkitekturen, promenera runt i staden så ser du allt från medeltida och georgiansk arkitektur till mer moderna byggnader. Om du letar efter en gastronomisk upplevelse har Dublin har ett brett utbud av restauranger som serverar haute cuisine till traditionella pub menyer. Här fins också de bästa golfbanor att spela på. Väljer du vårt golfpaket blir du garanterat nöjd.

Just nu kan ingen av våra anställda åka iväg eftersom vi har en hektisk säsong på hotellet. Vi får nog köpa in ett ett golfpaket i Kalmar till samtliga anställda så de får ha lite kul. Det blir som en personaltillställning och vi går ut på kvällen.

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *