Shoppingvagn – något för hotellets gäster?

För ett tag sedan kom det in en kund som hade en shoppingvagn med sig. Ja inte en sådan man har när man handlar! Den här var färggrann och praktiskt att ha med sig när man går till affären eller ska ut på en picknick. Att vi inte har tänkt på detta förut! Jag kom på en strålande idé. Det är så att vi har så fina strövområden och en vacker strand i närheten av hotellet. Om vi skaffade några shoppingvagnar och lät våra gäster låna dem och ta med sig mat för en picknick. Antingen kan de packa själva eller kunde vi ordna det. Se till så att allt nödvändigt de behöver ha med sig finns i vagnen, allt från en filt till vinöppnare! Följ länken du är intresserad av att veta mer om denna praktiska shoppingvagn, seniortoo.com. Där finns flera olika modeller och färger att välja mellan.

Jag tycker om den här idén och tänker ta upp den på vårt nästa möte med personalen. Det är viktigt att veta vad de tycker men jag tror att de blir ganska förtjusta i detta. Har man dessutom lite argument på lager så kan det inte bli fel ;-). Grabbarna kanske har någon invändning om att det ät tantigt el så men då har jag en annan tanke. De brukar ju spela beachvolley och kubb efter jobbet på sommarkvällarna. De där ölen de brukar släpa med i påsar och grillkorven, det måste ju vara en bra idé att stoppa ner allt i en vagn med hjul. Det håller sig kallt om man lägger i kylklampar också!

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *