Vandrarhem i Varberg när hotellets ägare tar semester!

Vi driver ett hotell och jobbar nästan alla av årets dagar men en vecka varje år åker vi till Varberg. Där sover vi på ett vandrarhem och äter vår frukost på stranden. Ja, bara de dagar då det inte spöregnar eller blåser men hittills har vi alltid haft tur. Det är en härlig känsla att få semester och vandra runt och upptäcka andra omgivningar än de man är van vid. Visst skulle vi väl kunna sova bra och billigt på något hotell. Vi känner ju flera andra som också äger och driver precis som vi. Det är bara det att när vi är på semester så är vi precis som alla andra semesterfirare. Att få vara ifred och närheten till havet uppskattar vi mycket. Av någon anledning vi inte riktigt vet så har vi ännu inte varit utomlands just denna semestervecka. Antagligen för att Varberg är ett ställe vi trivs så bra i och vandrarhemmet ligger precis så som vi önskar. Om du vill ha tips på ett ställe att bo på då ska du klicka på denna länk: vandrarhem i Varberg, eja-martas.com. Det är ett mysigt ställe där du kommer att trivas!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *