Köket fixas om av hantverkare från Tingsryd.

Hotellets kök har varit på tapeten flera gånger och vid sista renoveringen var det vissa saker som inte blev bra. Nu har vi hittat och anlitat en hantverkare från Tingsryd som ska komma och hjälpa oss. Det är några skåp som skulle behövas bytas ut och flyttas. När vi ändå får detta problemet ur världen tänkte vi också se om de kan hjälpa oss med en liten ombyggnad av ett skafferi. Det finns plats att göra ett sådan i ett av hörnen och det skulle passa för en del av varorna. Då behöver inte kökspersonalen springa ner i källaren lika ofta! Vi hade tänkt oss en äldre stil även på det, lite av ett lantköksskafferi. Resten av köket har vi också valt i samma stil eller rättare sagt det var personalen som jobbar där som fick bestämma. Jag godkände det rakt av! Klicka på länken om du också behöver hjälp med ditt kök Tingsryd, hagelbergskok.se.

Vår hantverkare från Tingsryd har jobbat många år i branschen och kan sin sak. Han har vårt fulla förtroende och jag tror att han har med sig en lärling, en tjej. Det är roligt att se att tjejer också väljer sådana yrken! NU är det dags att återvända till verkligheten! På ett hotell behöver man aldrig vara sysslolös!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *